Pasi

Nyt omalla kattilalla hernekeittoa tarjolla Roantie 6A,vielä jopa lämmintä☺ Nouda päivällinen meiltä,
sillä aikaa pannari valmistuu ja minä pääsen peseen tykkiä

Aliisa

HYVÄÄ JOULUA! Suurkiitos valmentajille, huoltajille, pelaajille ja kaikille toiminnassa mukana oleille kuluneesta vuodesta!!! Menestyksellistä Uutta Vuotta 2017!

T. Karjalaiset : )

Pasi

Kiitos! samoin teille :)

Jaana

Muista seurata
-joukkueen kotisivuja http://tp47t0304.weebly.com
-joukkueen Facebook-sivua https://www.facebook.com/tp47t0304/ (tietenkin Tykkäät sivustosta ja jaat sitä jokaiselle kiinnostuneelle sukulaiselle)
-joukkueen Youtube-kanavaa https://www.youtube.com/channel/UCORGOyJAlqrYDCsAQO86YBQ (jonka tietenkin tilaat, jos sinulla on oma kanava)

Otan kiitollisena vastaan materiaalia -kuvia, videopätkiä, tekstejä - tapahtumista. Jos sinulla on kysymyksiä, keskusteltavaa tai lisättävää sisältöjen suhteen, ota minuun yhteyttä. FB-sivulle statuksia kirjoittavat myös Teemu, Jaska, (Jukka) ja Saija.

Marjut

Kuka pääsee pallotytöksi su 17.7 peliin? Peli alkaa kl 18.30 ja paikan päällä alaportilla tulisi olla kl 18.00.

(poistettu pelaaja)

Hei. Olisiko kiinnostusta ottaa Oriflamen tuotteita myyntiin? Myyntiin olisi mahdollista ottaa neljä erinlaista pakettia ja pakettien hinnat ovat 14-15 euroa kappale, josta joukkue saa 4 euroa/pakettia. Suosituin näistä paketeista on ollut, jossa on 3 erinlaista suihkusaippuaa. Oriflamen ovat luonnontuotteita ja ei ole eläimillä testattuja :), mikä on mielestäni hyvä asia. Mielestäni aluksi vois kokeilla 5 pakettia/perhe, ei olisi niin iso kynnys myydä ja osanhan voi antaa nyt joululahjaksi.
Jos olette kiinnostuneita ottamaan paketit, niin laita minulle viestiä s-postiini tai kommenttia tästä eli osoitteeseen paivi(piste)salmi10(miuku)gmail(piste)com.
Laita mahdollisimman pian kommenttia, niin ehtisin paketit tilata piakkoin, niin ehtis jouluksi vaikkapa pukinkonttiin :)

Nyt en valitettavasti pysty laittaan paketeista kuvaa, mutta s-postiin voin sitten laittaa :). Paketit olis vaihtelua keksien ja karkkien tilalle.

Terveisin Oonan äiti Päivi Salmi